Smartlog v3 » Mojanni - forvirringen er total! » Endnu engang KBH med et touch af alkohol :b
Opret egen blog | Næste blog »

Endnu engang KBH med et touch af alkohol :b

13. Apr 2009 23:39, Mojanni

Så var det lige man tog en smuttur til KBH. Muligvis det mest spontane jeg nogensinde har gjort? Fik lyst, købte billetter til Jeff Dunham Show over den blå avis (ligner ikke mig), kørte til KBH uden sikring om at få fat i de famøse billetter (ligner ikke mig), tågede rundt i ukendt storby en hel dag (ligner bestemt ikke mig!) - men nu mund, hvor var det en fed oplevelse! Virkelig guld! Afsted kl. halv 10 og hjemme igen kl. 3 om natten. Nice one. Burde man gøre noget oftere. 

Overvejede kort sekund at stoppe flirt med lidt for kær sunset-medarbejder, men studierabatten trak bare stærkere. Endte med en sølle 5'er i rabat efter at have forklaret, hvordan hele fucking rabatsystemet fungerer - så meget for en pastasalat UDEN brød, selvom det ellers stod lovet på skiltet. 

Fortsatte til Jeff Dunham Show. Fortrød kraftigt fravalget af vandfast mascara, der bare ville have gjort det lidt bedre. Sorte rander under øjnene understregede tydeligt hvor fedt det var - men også hvor dum det rent faktisk er muligt at se ud. 

Tog forresten torsdag til det årlige påskebal. Som altid skide hyggeligt oplevelse. Endte hos bageren med Tommi, Stef og hr. Winter og åd en daggammel snegl til den famøse værdi af 5kr. Nød turen på vej hjem med ødelagte fødder og en liflig aroma af sprut. 
- vågnede næste morgen ved stanken af en pose chips og en Tommi, der tillod sig at spørge: "Vil du smage?". Hun forlod derefter meget hurtigt huset, så jeg kunne få noet kvalitetstid med mine tømmermænd. 

Skal næste weekend kidnappes på motorcykel til ære for nogle stakkels små børn, der ikke aner det er en illusion. Skal nok blive sjovt. Frygter de holder en lille jubel-fest? 

Anyways, jeg hopper i seng. Burde jeg ha gjort for ca... 1 time siden. Flot!

 

Relaterede